Instagram Facebook LinkedIn
Dek sop

VROOAM LUBRICANTS

Fabrikant van hoogwaardige oliënUitstekende motorsmering en beschermingOntwikkeld door Nederlandse ingenieurs

 


Nieuwste technologie in additieven

Dek sop

Dek sop dat het dek van uw schip efficiënt en doeltreffend reinigt, vindt u bij VROOAM Lubricants. Dankzij onze nauwe samenwerking met partners in de scheepvaart, ontwikkelden we een uitgebreid aanbod producten voor de scheepvaart. Van smeerolie tot dekreinigers, u vindt alle benodigdheden voor het onderhoud van uw schip bij ons.


Dek sop: een efficiënte allesreiniger voor aan boord

Het dek van een schip krijgt het dagelijks zwaar te verduren en vuil stapelt er zich al snel op. Dit vuil is niet enkel onooglijk, maar ook potentieel glad en gevaarlijk. Een regelmatige schoonmaakbeurt met dek sop is daarom aan de orde. Bij VROOAM Lubricants zijn we goed bekend met de eisen waaraan dek sop moet voldoen. Daarom vindt u hier een krachtige allesreiniger voor schepen. Dit schuimende dek sop verwijdert moeiteloos het zwaarste vuil van het dek. Ook belangrijk: het sop laat geen vettige laag achter op uw dek. Zo werkt u weer net en veilig verder na de schoonmaakbeurt. Het dek sop is bovendien hoog geconcentreerd, waardoor u slechts een kleine hoeveelheid nodig heeft. Zo is deze reiniger economisch in gebruik.

Ontdek ons uitgebreide aanbod voor de scheepsvaart

Naast dek sop, vindt u in ons productaanbod nog verschillende andere reinigers. Denk hierbij aan een reiniger voor aluminium objecten, maar ook een calciumverwijderaar. Ook andere benodigdheden die uw schip in uitstekende conditie houden, zoals smeerolie, vindt u bij ons. Ontdek snel het aanbod of neem contact met ons op voor advies. Bel naar  +31 (0) 78 750 16 32 of stuur een e-mail naar  info@vrooam-lubricants.com.

Gerelateerde producten

All-in-one Premium Ship Cleaner
Premium gloss shampoo


Power degreaser


 

POWERSPORTS

MOTOR PRODUCTEN

POWERSPORTS

KART PRODUCTEN

AUTOMOBIEL

PRODUCTEN