Instagram Facebook LinkedIn
Elektromotor binnenvaart

VROOAM LUBRICANTS

Fabrikant van hoogwaardige oliënUitstekende motorsmering en bescherming
Ontwikkeld door Nederlandse ingenieurs


 


Nieuwste technologie in additieven


Elektromotor binnenvaart

De elektromotor is bezig aan een opmars in de binnenvaart. Dat is niet verwonderlijk, aangezien dit type motor stiller is en minder brandstof verbruikt. Ook is er bij een elektromotor geen nood aan olie en filters. Echter is het wel belangrijk om ook voor uw elektromotor te kiezen voor de juiste, aangepaste smeermiddelen en benodigdheden. Als u zoekt naar kwalitatieve olie die langdurige bescherming van de lagers biedt, slaagt u zeker bij VROOAM Lubricants. Wij zijn een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in onder andere producten voor de binnenvaartindustrie en bieden te allen tijde een uitstekende kwaliteit.


Degelijke bescherming voor de elektromotor op uw schip voor de binnenvaart


Net zoals een dieselmotor voor de binnenvaart, heeft ook een elektromotor bescherming nodig. Voor een optimale werking van de motor, is het namelijk belangrijk om de bewegende delen van de elektromotor te bedekken met smeerolie. De smeerolie vermindert de wrijving, die kan leiden tot slijtage, en verlengt zo de levensduur van de motor. Ook de prestaties van de elektromotor worden verbeterd door het gebruik van aangepaste olie voor de binnenvaart. 

Vraag advies aan onze experts 

Bij VROOAM Lubricants kunt u terecht voor aangepaste olie en smeermiddelen voor gebruik in de binnenvaart. Onze experts adviseren u met plezier bij het kiezen van de juiste producten voor uw elektromotor. Ook als u nog andere vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Bel hiervoor naar  +31 (0) 78 750 16 32 of stuur een e-mail naar  info@vrooam-lubricants.com. Dan helpen we u spoedig verder.

POWERSPORTS

MOTOR PRODUCTEN

POWERSPORTS

KART PRODUCTEN

AUTOMOBIEL

PRODUCTEN