Instagram Facebook LinkedIn
Hermotorisering

VROOAM LUBRICANTS

Fabrikant van hoogwaardige oliënUitstekende motorsmering en beschermingOntwikkeld door Nederlandse ingenieurs

 


Nieuwste technologie in additieven

Hermotorisering

Een hermotorisering van uw schip, dat stelt u graag zo lang mogelijk uit. Om dit te realiseren, is een goede bescherming van uw motor van cruciaal belang. Met de producten van VROOAM Lubricants biedt u uw voortstuwingsmotor een uitstekende bescherming tegen schade en slijtage en verlengt u zo de levensduur ervan. Wij zijn gespecialiseerd in onder meer het ontwikkelen van smeermiddelen voor de binnenvaart en beschikken over een ruime ervaring in deze industrie, alsook betrouwbare partners. Zo zijn onze producten beschikbaar op bunkerstations van Slurink en Reinplus Fiwado. Lees verder en ontdek meer over de uitstekende werking van onze gespecialiseerde producten voor de binnenscheepvaart.


Stel een hermotorisering zo lang mogelijk uit met onze kwaliteitsproducten


Aan een hermotorisering hangt een aanzienlijk kostenplaatje, een dat u graag zo lang mogelijk vermijdt. Door de hoofdmotor(en) van uw schip het juiste onderhoud te geven en deze regelmatig te smeren, kunt u de levensduur ervan verlengen. Zeker wanneer u kiest voor de hoogwaardige smeerolie van VROOAM Lubricants. In ons aanbod vindt u onder meer heavy-duty dieselolie voor scheepsmotoren. De volgende diesel motoroliën zijn beschikbaar:

  • LSP EVO: een speciaal ontwikkelde multigrade heavy-duty diesel motorolie, exclusief samengesteld voor gebruik in scheepsdieselmotoren. Een uniek product met speciaal geselecteerde basisoliën gebaseerd op de laatste ontwikkeling hoogwaardige “Low-SAPS” additieven-technologie met daarbij een extra TBN-reserve.
  • Universal 15W-40: een universele scheepsdieselmotorolie van de nieuwste generatie voor marine motoren met een uitlaatgasbehandelingssysteem op basis van een Selective Catalic Reduction.
  • MR3012: Deze monograde (SAE 30 & SAE 40) smeerolie biedt een uitstekende oxidatiestabiliteit en detergerend vermogen.


Bescherm uw motor met hoogwaardige producten


Stel een hermotorisering van uw schip zo lang mogelijk uit en kies voor de hoogwaardige producten van VROOAM Lubricants. Twijfelt u over welk product het beste geschikt is voor uw motor? Onze experts adviseren u graag. Neem hiervoor contact met ons op via het nummer  +31 (0) 78 750 16 32  of stuur een e-mail naar  info@vrooam-lubricants.com.

Product image VROOAM Universal LSP EVO and MR3012

Gerelateerde producten

 

Product image VROOAM LSP EVO 15W40
LSP EVO

 

VROOAM Marine Olie UNIVERSAL 15W-40
UNIVERSAL

 

VROOAM MR3012
MR3012

POWERSPORTS

MOTOR PRODUCTEN

POWERSPORTS

KART PRODUCTEN

Binnenvaart schip VROOAM Olie

MARINE RIVER

PRODUCTEN