Instagram Facebook LinkedIn
VROOAM breidt samenwerking met Slurink Bunkerstations uit

VROOAM breidt samenwerking met Slurink Bunkerstations uit.


De Hilda S. is de nieuwste aanwinst van Slurink Bunkerstations en onlangs in de vaart genomen. Op dit schip worden de vertrouwde VROOAM-producten niet alleen verkocht, het schip draait er zelf ook op. De technische uitrusting aan boord wordt immers door onze producten gesmeerd en onderhouden. Slurink spreekt hiermee zijn vertrouwen uit in de producten die zij aan hun eigen klanten leveren. Daar zijn we trots op. 


Kwalitatief hoogwaardig

De afgelopen jaren heeft VROOAM naam gemaakt in de binnenvaartwereld met de levering van kwalitatief hoogwaardige motorolie en diverse smeer- en onderhoudsproducten. Inmiddels varen er zo’n tachtig schepen rond die gebruik maken van onze producten. Denk hierbij aan de recent opgeleverde schepen als Endurance II, Yara, Belize, Amphira en Maranta. Aan deze lijst mogen we nu ook de Hilda S toevoegen. 


Exclusief

VROOAM voorziet de Mitsubishi hoofdmotor van de Hilda S van LSP EVO 15W-40 motorolie. Deze speciaal ontwikkelde multigrade heavy duty diesel motorolie is exclusief samengesteld voor gebruik in scheepsdieselmotoren. Voor deze Mitsubishi motor type S6A3-T2MPTAW (490 pk) levert VROOAM ook een op specificaties voorgemengde koelvloeistof. Deze ready-to-use coolant, onder specificatie BL AL -15°C hoeft dus niet te worden bijgemengd en zijn door Koedood Marine Group voor dit type goedgekeurd. Aan boord wordt verder het Multipurpose Grease EP0 smeervet, de hydraulische olie Hydraulic Fluid 32 en de transmissie olie Chaincase Oil 150 gebruikt. Voor de keerkoppeling gebruikt Slurink de RR Gearbox 30.


Smeerschema 

Een uitgebreid smeerschema zorgt ervoor dat onze producten in het dagelijks gebruik aan boord op de juiste wijze worden toegepast. Een smeerschema is voor elk schip maatwerk en wordt met zorgt door ons opgesteld. Samen met onze klant en de bemanning aan boord zorgen wij dat alles duidelijk is voordat onze producten operationeel worden ingezet.