VROOAM LUBRICANTS

Fabrikant van hoogwaardige oliënUitstekende motorsmering en beschermingOntwikkeld door Nederlandse ingenieurs

 


Nieuwste technologie in additieven

Keerkoppeling olie

Net als de hoofdmotor, heeft ook de keerkoppeling in uw scheepsmotor behoefte aan een goede werking en bescherming. Kies daarom voor een hoogwaardige bescherming in de vorm van VROOAM Lubricants smeerolie, speciaal ontwikkeld voor gebruik in de binnenvaart. Al onze producten zijn het resultaat van een nauwe samenwerking met ervaren partners in de industrie en onze toewijding aan continue ontwikkeling en verbetering. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardige smeerolie die uw keerkoppeling een optimale werking en bescherming biedt.


Hoogwaardige keerkoppeling olie voor de binnenvaart


VROOAM Lubricants RR Gearbox is een hoogwaardige olie ontwikkeld voor de keerkoppeling waarvoor een SAE 30 of SAE 40 marine motorolie wordt aanbevolen. Dit is een single-grade smeerolie die uw keerkoppeling, maar ook tandwielkasten, een uitstekende smering en bescherming biedt en zo slijtage tegengaat. De olie is gebaseerd op hoogwaardige basisoliën waaraan gebalanceerde additieven zijn toegevoegd.

Uitstekende smeerolie voor alle onderdelen

In ons aanbod vindt u uiteraard meer dan enkel hoogwaardige smeerolie voor de keerkoppeling voor uw schip. Ook olie voor bijvoorbeeld de tandwielkasten en ook de dieselmotor zelf vindt u bij ons. Net als andere scheepsbenodigdheden, van onderhoudsproducten tot koelvloeistoffen. VROOAM Lubricants is bovendien partner van Slurink en Reinplus Fiwado. U vindt onze producten dus eenvoudig op de bunkerstations langs uw vaarroutes. Wilt u meer weten over onze olie voor uw motor of keerkoppeling? Onze experts vertellen u met plezier meer. Bel hiervoor naar  +31 (0) 78 750 16 32 of stuur een e-mail naar  info@vrooam-lubricants.com.


null


Gerelateerde producten

RR Gearbox
Chaincase Oil
Hydraulic Fluid

POWERSPORTS

MOTOR PRODUCTEN

POWERSPORTS

KART PRODUCTEN

AUTOMOBIEL

PRODUCTEN