Instagram Facebook LinkedIn
Vacature logistiek medewerker 'Parttime'
Vacature Logistiek Medewerker

LOGISTIEK TALENT ‘PARTTIME’ OPGELET

Een paar dagen per week werken in de wereld van Powersports en zware motoren? Kom dan bij het VROOAM-team! Als onderdeel van een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden betreft het inslaan, opslaan en het uitslaan of uitleveren van goederen. Dit zal zijn in ons distributiecentrum in Dordrecht, maar ook in de havens waar onze klanten aanmeren.


OVER VROOAM

Wij zijn ontwikkelaar en leverancier van superieure hoogwaardige smeermiddelen. Onze producten gaan vanuit Dordrecht de gehele wereld over naar gebruikers waarvoor kwaliteit essentieel is. Denk aan de Marine-industrie en Powersports-industrie zoals kart- en motorcycle raceteams.


Vanuit ons distributiecentrum bevoorraden wij verkooppunten en ondersteunen we onze klanten wereldwijd in een prettige informele werksfeer.

Om al deze gebruikers te voorzien van onze high-end smeermiddelen zijn wij op zoek naar een Parttime Logistiek Medewerker.


OP ZOEK NAAR ZELFSTANDIG EN AFWISSELEND WERK?

Ga aan de slag als Logistiek Medewerker bij VROOAM Powersports Lubricants Int. B.V. Wij werken als team om onze organisatie verder te ontwikkelen; een uitdaging waar jij als teamlid voor jouw discipline aan meewerkt. Waar je mogelijkheden ziet om het slimmer te doen, pak jij dit op. Je bent hands-on, fysiek sterk, flexibel en multi-inzetbaar.


HOE ZIET JE WERKDAG ER UIT? 

Omdat de lijnen kort zijn, ben je regelmatig op onze verkoopafdeling te vinden. Jouw inzicht in voorraden en het leveren zijn belangrijk. Dagelijks bespreken we de orders waarna deze worden gesorteerd op pallets. Deze pallets worden opgehaald door de vrachtvervoerders of door onszelf afgeleverd. Je doet dit met onze volledig ingerichte bedrijfsbus. De dag sluiten we af met het controleren en aanvullen van de voorraden. Omdat kracht essentieel is het mogelijk meerdere keren per week te trainen in de in-house sportschool. Doe jij mee?

ONZE IDEALE LOGISTIEK MEDEWERKER IN EEN NOTENDOP

Klantvriendelijk met een flexibele houding en proactieve instelling. Deze drie eigenschappen zijn belangrijk voor deze functie. Je verricht fysiek werk met als doel de klant op een professionele wijze van zijn aankopen te voorzien.


Als logistiek medewerker ben je:

 • Flexibel, proactief, enthousiast en klantvriendelijk,
 • Woonachtig in of rond Dordrecht,
 • Werk je nauwkeurig,
 • Flexibel met de werktijden,
 • Minimaal 24 uur per week werkzaam,
 • Ervaren met het rijden met een Vorkheftruck,
 • Fysiek in orde vanwege het fysiek werk.

 

WAT HEEFT VROOAM JOU TE BIEDEN:

 • Een veelzijdige en uitdagende functie, 
 • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid,
 • Een tof salaris,
 • Woon-werkverkeer vergoeding,
 • Goede pensioensregeling,
 • Overige aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Eigenschappen die we graag terugzien in onze medewerkers zie je zeker terug in VROOAM en haar klanten. Winners ride with VROOAM, Winners work at VROOAM. Wij zijn een groeiende organisatie, deskundig, enthousiast en ambitieus. We zijn een snel schakelend bedrijf met veel variatie in verschillende werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde, iedereen werkt zelfstandig, maar voelt zich verbonden als team.


Klinkt dit goed en ben jij overtuigd over de juiste kwaliteiten te beheersen? Solliciteer door ons te mailen, te bellen of een DM te sturen!


Sander van der Velden

sander@vrooam-lubricants.com  

of bel +31 (0) 78 750 16 32.

 

Vragen over ons bedrijf of deze functie? Laat het weten.  

VROOAM en de scheepvaart 

Het open water is ons laboratorium voor het ontwikkelen van technisch superieure marine smeermiddelen. 

Dankzij onze partners in de scheepvaart begrijpen wij daadwerkelijk de noodzaak van het ontwikkelen van marine smeermiddelen met een hoge kwaliteit waardoor de operationele kosten worden verlaagd. 

VROOAM en Powersports 

Wij tillen Powersports naar een hoger niveau met onze technisch superieure smeermiddelen. Met onze passie voor Powersports en jarenlange ervaring, is ons doel om de verwachtingen van de rijder en racer te overtreffen. De continue hoge prestaties zijn te allen tijde onze prioriteit.