Instagram Facebook LinkedIn
Longlife koelvloeistof

VROOAM LUBRICANTS

Fabrikant van hoogwaardige oliënUitstekende motorsmering en bescherming
Ontwikkeld door Nederlandse ingenieurs


 


Nieuwste technologie in additieven


Longlife koelvloeistof

Kies voor een hoogwaardige, longlife koelvloeistof voor uw scheepsmotor, kies voor VROOAM Lubricants. Onze koelvloeistof wordt, net als onze overige superieure binnenvaart producten, vervaardigd in Nederland en is het resultaat van continue ontwikkeling. We werken bovendien nauw samen met partners in de scheepsvaartindustrie, waardoor we op de hoogte zijn van de unieke noden en vereisten van deze motoren. Als u kiest voor onze producten, kiest u voor optimale performance, duurzaamheid en kostenefficiëntie. 


Longlife koelvloeistof voor marine gebruik


Koelvloeistof is van cruciaal belang om overtollige warmte van de scheepsmotor weg te voeren. Een oververhitte motor loopt namelijk een reëel risico op schade, wat u te allen tijde wilt vermijden natuurlijk. Kies daarom voor een eersteklas longlife koelvloeistof, die uw motor optimaal beschermt. De longlife koelvloeistof van VROOAM Lubricants is gebruiksklaar en moet onverdund worden gebruikt. Omdat deze vloeistof longlife is, gebruikt u deze probleemloos het hele jaar door. De koelvloeistof, die geel gekleurd is, biedt benzine- en dieselmotoren bovendien een vorstbeveiliging tot -38°C.

Vraag om advies aan onze experts

Wilt u meer weten over het gebruik van onze longlife koelvloeistof? Of wenst u advies over onze overige producten voor scheepsonderhoud? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts helpen u graag verder als u belt naar  +31 (0) 78 750 16 32 of een e-mail stuurt naar  info@vrooam-lubricants.com.


VROOAM Coolant Yellow Heavy Duty Ready-To-Use -38

Gerelateerde producten

COOLANT YELLOW 

HEAVY-DUTY READY-TO-USE -38°C

VROOAM Ready-To-Use 2000 -15

READY-TO-USE COOLANT 

2000 -15°C

VROOAM Ready-To-Use BL AL -15

READY-TO-USE COOLANT 

BL AL -38°C

POWERSPORTS

MOTOR PRODUCTEN

POWERSPORTS

KART PRODUCTEN

AUTOMOBIEL

PRODUCTEN