VROOAM LUBRICANTS

Fabrikant van hoogwaardige oliënUitstekende motorsmering en beschermingOntwikkeld door Nederlandse ingenieurs

 


Nieuwste technologie in additieven

Marine smeervet

Bent u op zoek naar een hoogwaardig marine smeervet? Kies dan voor de smeervetten van VROOAM Lubricants! Wij zijn een Nederlands bedrijf dat hoogwaardige smeervetten ontwikkeld voor gebruik in onder andere de binnenvaart. Bij ons ontvangt u altijd een product van superieure kwaliteit; het resultaat van continue ontwikkeling en nauwe samenwerking met partners in de scheepvaart. Zo voldoet ons smeervet gegarandeerd aan de unieke vereisten binnen de scheepvaartindustrie.


Marine smeervet voor een breed scala aan toepassingen


Als u actief bent in de marine-industrie, weet u hoe belangrijk het beschermen van verscheidene componenten aan boord met smeervet is. Dit smeervet zorgt ervoor dat de verschillende onderdelen vlot en efficiënt bewegen. Voor een optimale performance kiest u voor het Multipurpose Grease smeervet uit ons assortiment. Dit is een marine smeervet op basis van minerale olie met EP/AW-additieven, antioxidanten en corrosieremmers. Kortom, dit smeervet biedt een uitstekende bescherming, alsook goede mechanische stabiliteit en laadvermogen. U vindt verschillende typen marine smeervet in ons aanbod:

  • Multipurpose Grease EPO: Dit lithium verdikt smeervet is geschikt voor verschillende toepassingen, zowel in de industrie als in automobieltoepassingen.
  • Multipurpose Grease EP2: Dit smeervet biedt een goede belastbaarheid, soepelheid en corrosiebescherming en is geschikt voor zwaarbelast lagers.
  • Multipurpose WR Grease EP2.5: Dit waterbestendige vet biedt soepelheid, kleefkracht en corrosiebescherming aan een breed scala aan glijlagers en wentellagers.


Vind hoogwaardig smeervet op het dichtstbijzijnde bunkerstation


U vindt ons hoogwaardige smeervet en vele andere van onze producten zoals koelvloeistof en dek sop, bij de bunkerstations van Slurink en Reinplus Fiwado. Heeft u nog vragen over ons assortiment of ontvangt u graag advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch op  +31 (0) 78 750 16 32 of via een e-mail naar  info@vrooam-lubricants.com.

Gerelateerde producten

Multipurpose Grease EPO
Multipurpose Grease EP2
Multipurpose Grease EP2,5

POWERSPORTS

MOTOR PRODUCTEN

POWERSPORTS

KART PRODUCTEN

AUTOMOBIEL

PRODUCTEN