Instagram Facebook LinkedIn
Scheepsbenodigdheden

VROOAM LUBRICANTS

Fabrikant van hoogwaardige oliënUitstekende motorsmering en bescherming
Ontwikkeld door Nederlandse ingenieurs


 


Nieuwste technologie in additieven


Scheepsbenodigdheden

Bij VROOAM Lubricants produceren en ontwikkelen we een scala aan scheepsbenodigdheden voor de binnenvaart. Alle scheepsartikelen die nodig zijn voor het onderhoud en de optimale werking van uw schip, vindt u in ons ons assortiment. Alle scheepsartikelen worden door ons ontwikkeld in nauwe samenwerking met partners in de binnenvaart. Zo bent u verzekerd van smeermiddelen en scheepsbenodigdheden die tegemoet komen aan de unieke vereisten en noden van de binnenvaart.


Ruim scala aan scheepsbenodigdheden voor de binnenvaart


Wanneer u werkzaam bent in een binnenvaart, weet u dat een schip veel onderhoud en zorg vereist. Niet alleen de zichtbare delen, zoals het dek, maar vooral de onderdelen die u niet ziet, waaronder de hoofdmotor en keerkoppeling. Het is namelijk van groot belang dat deze optimaal werkt, om u en uw vracht tijdig en probleemloos op uw bestemming te brengen. Om dit te realiseren heeft u behoefte aan verschillende scheepsbenodigdheden. Zo is het belangrijk om de motor te smeren met de juiste smeerolie. Deze scheepsartikelen beschermen uw motor, waardoor u een revisie of hermotorisering zolang mogelijk kunt uitstellen. 

Alles voor uw schip


Natuurlijk behoren er nog heel wat andere scheepsbenodigdheden en handige scheepsartikelen tot de uitrusting van een ieder die werkt in de binnenvaart. Zo is het belangrijk om het dek regelmatig te reinigen met dek sop en alle systemen te voorzien van het juiste smeermiddel. Van al dat onderhoud krijgt u ongetwijfeld vuile handen. Geen zorgen, in ons aanbod scheepsbenodigdheden voor de binnenvaart vindt u ook een krachtige handreiniger. Deze werd speciaal ontwikkeld voor de scheepvaart en is in staat zelfs het hardnekkigste vuil te verwijderen. 


Ontdek onze scheepsartikelen op uw vertrouwde bunkerstation

Waar vindt u onze hoogwaardige scheepsartikelen speciaal ontwikkeld voor de binnenvaart? Op bunkerstations verspreid door heel Nederland. VROOAM Lubricants is namelijk een trotse partner van zowel Slurink als Reinplus Fiwado! Alle scheepsbenodigdheden vindt u zo eenvoudig op uw vertrouwde vaarroute. Heeft u nog vragen? Aarzel niet om ze aan onze experts te stellen. We helpen u graag met persoonlijk advies! Bel hiervoor het nummer  +31 (0) 78 750 16 32 of stuur een e-mail naar  info@vrooam-lubricants.com.

Gerelateerde producten

Product image VROOAM LSP EVO 15W40
LSP EVO
UNIVERSAL
RR Gearbox

POWERSPORTS

MOTOR PRODUCTEN

POWERSPORTS

KART PRODUCTEN

AUTOMOBIEL

PRODUCTEN