Instagram Facebook LinkedIn
Schroefasvet

VROOAM LUBRICANTS

Fabrikant van hoogwaardige oliënUitstekende motorsmering en bescherming
Ontwikkeld door Nederlandse ingenieurs


 


Nieuwste technologie in additieven


Schroefasvet

Hoogwaardig schroefasvet voor een gesmeerde connectie tussen uw motor en de schroef van uw schip, vindt u bij VROOAM Lubricants. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om de onderdelen van uw motor goed te onderhouden. Dat is waarom wij onder andere schroefasvet van de hoogste kwaliteit hebben ontwikkeld en geproduceerd. Ontdek onze producten en ervaar alle eigenschappen zelf.


Schroefasvet speciaal voor vochtige omgevingen


In het uitgebreide assortiment van VROOAM Lubricants vindt u het perfecte schroefasvet voor uw nautische toepassingen. De Multipurpose WR Grease EP2.5 is een Lithium-calcium verdikt smeervet op basis van minerale olie en is een perfect product om te gebruiken als schroefasvet. Het bevat antioxidanten, corrosie-inhibitoren en EP/AW additieven. Hierdoor weet u dat u voor het beste product kiest. 

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u weten of dit schroefasvet het juiste is voor uw toepassing? Of heeft u vragen over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze servicemedewerkers. Zij kunnen u veel vertellen over onze producten en u van passend advies voorzien. U kunt ons bereiken door te bellen naar  +31 (0) 78 750 16 32 of door een e-mail te sturen naar  info@vrooam-lubricants.com. Wij helpen u graag verder.

null

Gerelateerde producten

Multipurpose Grease EPO
Multipurpose Grease EP2
Multipurpose Grease EP2,5

POWERSPORTS

MOTOR PRODUCTEN

POWERSPORTS

KART PRODUCTEN

AUTOMOBIEL

PRODUCTEN