Instagram Facebook LinkedIn
V-STREAM deelnemer aan Maritime Industry 2023
V-STREAM
Marine river
Rosanna @Vrooam Lubricants
Marine river
05/09/2023
1 min
0

V-STREAM™ deelnemer aan Maritime Industry 2023!

05/09/2023
1 min
0

Ook dit jaar zijn we weer te vinden op Maritime Industry in Gorinchem! Dit keer met ons nieuwe merk voor de binnenvaart: V-STREAM™. Zet 23, 24 en 25 mei in de agenda en bezoek V-STREAM in stand D126. Klik hier voor uw toegangsbewijs.

v-stream_producten

Wat V-STREAM™ voor u kunt betekenen…
VROOAM werd in korte tijd een bekende en gewaardeerde partij in de binnenvaart. Daarom besloten wij een naamsverandering in te voeren exclusief voor onze scheepvaart range: V-STREAM™. De smeermiddelen en onderhoudsproducten van V-STREAM worden inmiddels door een groot aantal binnenvaartschepen gebruikt. De producten doen in niets onder voor de traditionele merken en het V-STREAM-team voegt daar nog een inspirerende service aan toe.

V-STREAM presenteerde zichzelf enkele jaren geleden meteen met een zeer complete lijn aan smeermiddelen en onderhoudsproducten. Verschillende motoroliën, keerkoppeling oliën, schroefas oliën, vetten, ontvetters, biologisch afbreekbare smeermiddelen. Noem het, en we hebben het. Bij V-STREAM staat alles onder één dak.

Met die kwalitatieve en uitgebreide range van producten, heeft V-STREAM steeds meer gebruikers gevonden onder binnenvaartondernemers. ,,Mensen hebben gezien dat we een vaste waarde zijn geworden in de binnenvaart en horen van andere schippers goede berichten over onze producten en service”, stelt Sander van der Velden. “Dat creëert vertrouwen, zeker omdat we overal kunnen leveren. Onze producten zijn ook bij de meeste grote bunkerstations verkrijgbaar.”

U bent van harte welkom bij onze stand voor meer informatie.

VSTREAM_Bunker_locaties

Comments
Categories